TEOLLINEN Internet Toimii Kun Saadaan Käyttäjä Muuttamaan Tapojaan

Linja ja Ponsse päättivät kertoa tarinan yhdessä. Tarina kertoo siitä kuinka tupakkiaskin kanteen piirretystä tukkimiehen kirjanpidosta on tultu mobiililaitteilla raportointiin ja yrityksen statuksen reaaliaikaiseen seurantaan. Ponssen Jarmo Hiljanen ja Linjan Ville Pohjola kävivät kertomassa mainion tarinan Talentumin järjestämässä tapahtumassa Teollinen Internet 2015, joka järjestettiin nyt toista kertaa 26.5.2015 Scandic Park hotellissa Helsingissä.

Tapahtumaa edelsi alkuvuoden kestänyt suunnittelu, blogikirjoituksia, sometusta ja esityksen muokkausta. Tapahtumaa edeltävänä iltana roudasimme Linja Cafen hienon kaffemasiinan Ruoholahdesta hotellin aulaan, johon rakensimme ständin. Ständistä tulikin oikein näkyvä, sillä henkilöauton kyytiin saatiin kuin saatiinkiin mahdutettua myös Linjan valokyltti. Päivän aikana opin paljon teollisen internetin tilasta Suomessa ja maailmalla, sekä tekemään kohtuullisen hyvän vaahdon cappucinoon!

Jarmon ja Villen puheenvuoro keräsi tuvan täyteen. Miesten luonteva vuoropuhelu ja Jarmon rempseä kieli: ”Myö tehhään mehtätraktoreita”, sai kuulijat kiinnostumaan.

Katso tästä Jarmon ja Villen esitys kokonaisuudessaan:

Jarmo ja Ville kertoo Ponssen tarinan

Kiitokset kaikille ständillä vierailleille. Jatketaan keskustelua. Linja Cafe on auki Ruoholahdessa joka arkipäivä, tervetuloa uudestaan!

LinjaCafe Teollinen Internet -tapahtumassa